22 Ekim 2014 Çarşamba

Mirc ortamında kral siz olun..

Eğlenmek için kendinize uygun ortam arıyor fakat bir türlü istediğiniz arkadaş ortamını bulamıyor olabilirsiniz. Eğer evinizde internet bağlantısı varsa mirc bir kenarda dururken eğlenceli hoş sohbetler edebileceğiniz arkadaş ortamı aramak biraz abes kaçıyor.



Mirc, isteyen her internet kullanıcısının kullanabileceği bir programdır. Bu yazılımı sohbet etmek için kullanabilirken bir yandan da mirc üzerinde büyük oyunlarda dâhil olduğunuz klanınızla birlikte savaşabileceğiniz rakipler de bulabilirsiniz. Program sabit diskiniz üzerinde küçük boyutlarda yer kapladığı için mirc indirmek birkaç saniye sürmektedir. Ayrıca sunucular bakımından kaliteli bir alt yapıya sahip olan mirc programında bağlantı sorunları yaşamazsınız. Yalnızca uzun aralıklarla yapılan güncellemeler ve kendi internet bağlantınızın zayıf olması durumunda mirc programıyla bağlantınız kopacaktır.



Sıkıcı bir gün geçiriyorsanız ve evinizde yapacak hiçbir şey yoksa mirc burada sizleri bekliyor. Üye olmadan veya kolaylıkla üye olarak mirc üzerinde sohbet etmeye başlayın. Hayat tarzınıza göre birçok sohbet odası ve arkadaş sizleri bekliyor. Ayrıca kendinize ait özel mirc sohbet odaları açabilmeniz de mümkün.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder