15 Ocak 2015 Perşembe

Fırsatları bu sitede Digitürk..

Digitürk, yeni yıla müşterileri için hazırladığı farklı paketlerle girdi. Televizyondan beklentilerinize göre paketlerin tamamını, birkaçını veya yalnızca bir tanesini satın alabiliyorsunuz. Ayrıca yeni kampanyalarda, fatura zamanı geldiğinde ve size hediye haklar tanındığında Digitürk tarafından hazırlanmış aktif bildirimlerde bulunmaktadır. Bildirimleri gözden kaçırmadan takip ettiğinizde kampanyaları kaçırmadığınız gibi fatura ödeme zamanını da kaçırmayacaksınız.

Digitürk paketleri müşterilerin kişisel zevkleri düşünülerek hazırlanmıştır. Örneğin; sıkı bir taraftarsanız ve gönül verdiğiniz takımın her hafta oynadığı karşılaşmaları kaçırmadan takip etmek istiyorsanız digitürk taraftar paketleriyle futbol maçlarını, basketbol karşılaşmalarını ve diğer spor müsabakalarını HD kalitede izleyebilirsiniz. Taraftarı olduğunuz futbol takımının oynayacağı bir maçı daha kaçırmamak istiyorsanız farklı içeriklerdeki Digitürk Lig TV paketleri sizi bekliyor.

Digitürk üzerinde yalnızca süper ligde oynanan karşılaşmalar değil aynı zamanda Avrupa maçları da veriliyor. İngiltere Premier Ligi, İspanya Kral Kupası ve daha birçok heyecan dilediğiniz zaman satın alabileceğiniz Digitürk Lig TV paketlerinde yer alıyor. Paketleri satın almak bir tık kadar kolay. İnternet üzerinden başvurunuzu gerçekleştirin, sizi arayalım ve gerekli anlaşmaları yaptıktan sonra Digitürk Lig Tv paketinizi aktif hale getirelim.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder