19 Ocak 2015 Pazartesi

Uygun ve modern bir koltuk..

Şık bir salonda ve rahat koltuklarda misafir ağırlamak her kadının arzusudur. Ancak bazen fazla detaylar arasında kaybolan yanlış koltuk seçimleri dekorasyonu baştan aşağı değiştirebilir. Bu nedenle evinizde trendlere uygun ve modern bir koltuk takımı kullanmak isterseniz İzmir koltuk takımı her eve uygun görünümü ile sizleri bekliyor.



Eğer evinizi baştan aşağı yeniliyorsanız son zamanların modernize seçimleri arasında yer alan 3+3+1 şeklinde şık tasarıma sahip İzmir koltuk takımını tercih edebilirsiniz. İzmir koltuk takımı orijinal ve şık tasarımı ile her ortama farklı bir hava katmaktadır. Oturma kısmında kullanılan sade renk ve yastıklardaki çapraz işlemeleri sayesinde hem klasik, hem de cıvıl cıvıl bir konsepti evinize taşıyan İzmir koltuk takımı İnegöl mobilya güvencesi ile Türkiye'nin neresinde olursanız olun evinize kadar teslim edilmektedir.



İki yıl garanti ile sunulan koltuk takımınızın ihtiyaç halinde üçlü koltukları kademeli yatak şeklinde kullanıma da uygundur. Bu sayede evinizde daha çok misafir ağırlama şansı elde edebilir, misafirlerinize rahat koltuklarda konforlu bir gece geçirmelerini sağlayabilirsiniz. En sevdiğiniz renklerle döşetebileceğiniz İzmir koltuk takımı evinize şıklık katacağı gibi ailenizle birlikte huzurlu bir ortamda gün boyu keyif sürmenizi de sağlayacaktır. Zevkinize uygun seçimler yapmak ve dekorasyonunuzu modern çizgilerle tamamlamak için İzmir koltuk takımı İnegöl mobilya güvencesi ile sizleri bekliyor. Dilediğiniz renk ve desen seçimini yaparak kısa sürede şık koltuk takımınıza sahip olabilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder